WORKSHOP psikotraumatologjia dhe Psikoterapia Integrative Tirane 17.18. Nentor 2017 ( Dr. Raul Bartozzi )
Autoret  Italiane,eksperte ne psikoterapi dhe psikiatri jane te çmueshëm persa i perket kures se traumës në  Panoramen Italiane. Antonio Onofri  Psikiater dhe Raul Bartozzi  Psikoterapiste jane Lektoret dhe supervisoret te shkollesh tone ne Piskotraumatologji.
 Ne kete worksho Dr. Raul Bartozzi do te dimostroje permes expertises se tij dhe  rasteve klinike. Forcen e trajtimit emdr .
Punimet ne grup  si dhe  trajtimet  integruese nga pikepamja e psikoterapise konjitive, sensmotorike,dhe trajtimet mindfulness,


Nje workshop per te gjithe profesionistet e traumes dhe psikoterapise dhe shendetit mendor.

Programi detajuar:
Premten ora 9.00 deri 16.30 Hapur per te gjithe
·         Fasa e stabilizimit:  EMDR dhe teknikat  bottom up
·         Perdorimi trupit si  resourca somatike .
·         Stabilizimi emocional ne emdr.
·         Pengesat ne  stabilizim dhe siguria Klientit
·       Resoursa per rregullimin  emocional iper/ipo aktivizimit arousal DITA E SHTUNE PER ANTARET EMDR
Shtune ora 9.00 deri 16.30 vetem per shkollen ne Psikotraumatologji dhe EMDR

·         L’integrimi Psikoterapise  EMDR ne protokollet mbi  ANKTHIN O.C.D.  
·         Assesment  (test Y  bocs ) ne Crregullimet O.C.D. dhe Dhimbjet fizike
      (Prokollli GRANT/ Whissman) 
       Mindfulness dhe tracking te trupit  sensomoto
·          Protokollet speciale EMDR
 Supervisime certifikimi oreve  te supervisimit

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )