Workshop Psikologjia Emergjencave sociale,Civile,ambientale dhe Ushtarake Tirane 21-22 Tetor 2017

Per hete te pare ne Shqiperi ARES ITALIA organizon ne bashkepunim me EMDR ALBANIA nje trajnim mbi psikologjine emergjenciale.
Eksperienca Italiane me termetet e vitit te fundit, tregon shume pervoja per te mesuar se si te trajtohen disa prej traumave psikologjike ne rastet e emergjences sociale ,civile apo ushtarake.
Kemi ftuar te marrim pjese te gjithe ata profesioniste apo vullnetare qe kane interesin persona apo profesional te mesojne dicka mbi emrgjencen.
Projekti emdr albania eshte ajo e lindjes te nje task force persa i perket rastet te emergjencave civile sic eshte ne te gjitha vendet e europes.


Dr. Elton Kazanxhi 
President EMDR ALBANIA
Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )