Besarta Taci emerohet Practitioner Psikoterapiste eksperte ne EMDR
Ndodhi diten e djele me daten  24 shtator 2017 ne Tirane, dhe  gjate formimit te grupit te dyte  ne levelin e pare EMDR. www.emdreurope.org
Trajnimi lindur per te specializuar psikologe ne trajtimin EMDR , u be i mundur nga Trajnerja Italiane  Dr. ssa ANNA RITA VERARDO 
Presencat e  te sapo formueseve ishin  nga te gjitha trojet Shqiptare, psikologe e territorit Shqiptare dhe Kosovare. Mund te themi qe liveli pare eshte vetem nje fillim ne specializimin e terapise  EMDR. Specializimi zgjat te pakten 2 vjet.
Mbas ceremonise dhe certifikimit te lievelit te pare, Besarta Taci zv Presidentja jone e EMDR ALBANIA u emerua Practitioner Accredited nga EMDR EUROPE.Kjo arritje eshte nje rrugetim i gjate filluar 3 vjet me pare. Titulli practitioner i ofrohet vetem profesionisteve qe zoteronje tekniken EMDR mbas referencave te supervisorit tone EMDR Dr. Raul Bartozzi.  Kjo do te thote te kesh bere nje rrugetim specializues ne Psikoterapine EMDR.
Jam shume I gezuar si president I shoqates EMDR ALBANIA  qe sot kemi arritur te kemi 60 Anetare te plote dhe qe kane nisur kete rrugetim specializues ne terapine EMDR.
Ju pres ne Trajnimin e radhes.
Dr. Elton Kazanxhi
Presidente EMDR ALBANIA


 Per me shume informacione mbi trajnimet tona kontaktoni infoemdralbania@gmail.com

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )