Workshop Zia Traumatike dhe Terapia EMDR

Workshop mbi zine traumatike me Traineren Italiane Dr.ssa Samantha Romagnoli 3- 4 Qershor 2017  Tirane. Programi dhe Tarifa eshte e specifikuar me poshte

Për informacione dhe regjistrime : infoemdralbania@gmail.com Adelina Pjetra Cel. 0697482338. 
Regjistrimi praprak është i detyrueshëm.

Pagesa para ditës 25 Maj është 50 euro mbas asaj date 60 Euro. Studentet paguajne 40 euro

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )