Workshop Psikotraumatologjia dhe EMDR Tirane 22 Prill


Prof. Raul Bartozzi 

                             (Psicologo Psicoterapeuta, Supervisor EMDR ITALIA -ALBANIA)

                        Programi e detajuarProfesionistet e shendetit mendor qe duan te marrin pjese ne workshopin e dt 22 , duhet te regjistrohen prane Emdr Albania duke konfirmuar pjesmarrjen e tyre 

1. Rergoni nje cv ne email: emdralbania@gmail.com 
2. Rezervoni ne nr tel : Adelina Pjetra 06 9748 2338. Besarta Taci :069 283 1448
Regjistrimet jane te hapura deri me dt. 20 Prill 2017 
Trajnimi eshte ne proces akreditimit (10 kredite) QKEV.
Leshohet certifikata akredituar emdr europe.

3) Cmimi 50 mije lek/35 Euro
4) Lektor Prof. Raul Bartozzi Psicologo Psicoterapeuta Supervisor EMDR EUROPE Professore Presso Università di Urbino.
5) Shkruani mail per te marre llogarine bankare

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )