TOUR NE VENDET E TRAUMES EMDR ALBANIA

Momente nga java e kaluar ne Tirane- Prishtine dhe Tetove ku njohem studente te uritur per dije, profesionist te motivuar dhe  mbi te gjitha lidhem zemrat!

Aty ku kufinjte ndajne, aty ku politika nuk di te bashkoi aty ku historia flet Shqip, aty nevoja per te qene se bashku ne traitimin e dhimbjes, dhunes dhe traumes, bashkon!

Faleminderit te gjithe personave qe na mirpriten, vullnetarisht u ben pjese e ketij udhetimi qe sapo filloi dhe qe vazhdojne te na shkruajne per impaktin pozitiv te Emdr-se.


Kur u larguam nga prishtina, shkupi dhe tetova akoma me shum perceptuam motivimin e ketij projekti dhe menduam qe smund te presim pranveren per nivelin e pare te Emdr- se por po pergatitemi per nje tour tjeter ne janar, argomenti i te cilit do komunikohet sa me shpejt.
Vazhdoni e na ndiqni, se shpejti do ju informojme per trainimin e radhes!


Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )