Worskhop ne Tirane (Trauma dhe Varesite nga substancata)

Me daten 29 ne Tirane Workshop mbi trajtimin e varesive dhe trajtimin EMDR

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Besarta Taci emerohet Practitioner Psikoterapiste eksperte ne EMDR

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )