Trauma Trajtimi EMDR Prishtine Trauma

Me daten 30 Tetor do  jemi ne Prishtine me Workshop mbi Trauma dhe Trajtimin EMDR.

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )