LAJMERIM!!!


Jemi te lumtur tju njoftojme
 qe fal mbeshtetjes se Emdr Italia dhe stafit te Emdr Europe 
ne pranvere 2017 do filloje trainimi i pare ne Emdr i hapur te gjithe psikologeve, punonjeseve social dhe mjekeve nga Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova.
Mundesia e pare qe i ipet profesionisteve shqipetar te 
pervetesojne nje certifikat europiane
 te njohur nga te gjitha institucionet nderkombetare.

stafi EMDR Albaniahttps://youtu.be/hm7qzvlkjOY

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Besarta Taci emerohet Practitioner Psikoterapiste eksperte ne EMDR

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )