Master ne Psikotraumatologji dhe EMDR Therapy disa reflektime personale


Të Dashur lexues,akoma sot vazhdojnë të me vijnë telefonata nga njerëz që kerkojnë psikoterapistë te kualifikuar. 

Jam i kenaqur që shqipëria po nxjerrë  çdo vit  shumë psikologë, por sa janë ata te aftë me të vertet?
Ne si A.P.I.  Lindëm me nje deshirë te qartë per profesionin e psikologut ne shqiperi,projekti jonë është i qartë.  Mësimi dhe krijimi  profesional i psikoterapistëve te ardhëshëm.

Kemi disa herë që mundohemi të sjellim ne shqipëri Psikoterapinë EMDR sidomos Psikotraumatologjinë, ajo qasje e psikologjisë që merret vetem me raste të  forta emocionale, dhe per te sjellur kete trainimi jemi lidhur me traineret Evropiane Isabel Fenrnadez e EMDR Europe sepse në ketë mënyrë mund ti lëshonim dicka ne dorë që të ishte edhe e shpenzueshme jashtë shtetit shqiptarë.

Masteri zgjat vetem 6 seminare  nga 12 ore secili dhe kushton 1000 euro, në fund të relacionit final kemi parashikuar një stage në Itali  (javor) per te gjithe studentët tanë.

Ne qofte se keni pyetje te tjera jemi ne kontakt direkt ne facebook Association Psychotherapy Integrated ose kerkoni : Elton Kazanxhi


Ju pershendes 

  

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )