Post

Visualizzazione dei post da Marzo, 2014

Workshop Psikotraumatologjia dhe Trajtimi Traumës

Immagine
Të dashur miq ju njofojmë që kemi marrë ketë inisiativë te re mbi një argument shumë interesant.

Psikotraumatogjia dhe trajtimi  i saj.

Në atë rast do të presantohet edhe masteri jonë mbi ketë argument dhe presantimi  e terapis  EMDR dhe Projekti mbi EMDR Albania me mbështetjen speciale të Presidentës EMDR Italia 
Isabel Fernandez.

Per Info Kontaktoni Blerina Karaj ne Inbox dhe ne faqen Tone Facebook.