Workshop Psikoterapia ne Grup me Ciftin dhe Familjen (Tirane 30.11.2013)
Te dashur Miq gjate Trainimit do te prezantohet Shkolla jone 2 Vjecare ne Psikoterapi Integruar.
Po ju Presim.

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Besarta Taci emerohet Practitioner Psikoterapiste eksperte ne EMDR

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )