Workshop Gestalt Therapy me Femijet dhe Adoleshentet

Te dashur Miq  Ju presantojme dhe  ju ftojme te merrni pjes ne Trainimin tone me daten  12.ne Tirane dhe me daten 13 ne Berat.

Me shum info :  http://facebook.com/albaniangestalt

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )