Workshop Crregullimet e Ankthit dhe Ataku Panik ne Tirane

Trajnimi Autogjenik dhe çrregullimet e Ankthit 

Po ju prezantojme Workshopin e dyte  per Psikologë, Mjekë dhe Nxënës te Psikologjise ose te shkencave sociale.


 Është i vetmi që  eshte e licensuar nga Shoqata A.G.I. (Albanian Gestalt Institute) dhe Shoqata Ishtar Italia. Leshohet Certifikatë Trajnimi Italiane.
Trajnimi eshte rreth 12 ore dhe perfshin nje metodollogji interaktive dhe Praktike.Objektivi Trajnimit:
 • Te Zoterosh Strumente Praktike  ne tekniken e Bioefedback dhe Trajnimit Autogjenik (J.Shultz).
 • Diagnoze  sipas (DSM IV Tr)
 • Zoterimi i  Teknikave per Cregullimet e Stresit, Ankthit,Panikut dhe Agorafobise.


Programi:


Moduli  Pare
 • Qetesimi dhe Ekuilibri i sistemi nervor Simpatik dhe Parsimpatik.
 • Paniku dhe Ankthi dhe Psikoterapia Bihevjoriste
 • Teknikat kunder stresit Meditacioni.
 •  H. Laborit dhe sistemi i ndalimit në Veprim
 • Sistemi A.B.C. A.Ellis dhe Desensibilizimi Sistematik (Wolpe)
 • Si te punosh me  nje Klienti me  cregullime te  Ankthit dhe Panikut
 • Pergatitja dhe Settingu Terapeutik.
Moduli dyte 
Ushtrimet Baze Sipas (J.Shultz)
 • Psikoterapia Trupore "Gestalt Therapy" (Autorët W.Reich,A.Lowen. F.Perls)
 • Trajnimi Autogjenik
 • Rëndesia"
 • Ngrohtësia
 • Frymëmarrja
 • Plexi Diellor
 • Balli dhe fyryra e  Fresket
 • Koka e lehtë

Trajnimi do te Zhvillohet në qoftë se Do të Arrihet Numri i Pjesmarresve minimale 20 persona/nxenes.Kursi do te zhvillohet ne daten 5 dhe  6 prill 2013


Trainer ne Workshop
Dr.Elton Kazanxhi 
Psikologë liçenusar  nga Urdhëri i Psikologëve Marche Italy, dhe Specializues ne Psikoterapin e Gestalt-it ne Milano, Vicepresidente e Associazione ISHTAR,President Institutit  A.G.I.
Web:http://www.terapiapsicosomatica.com/

Dr.Chiara Pagnanelli
Psicologa Psicoterapeuta
Cognitiva Comportamentale
Presidente Della Associazione Praxis Italy
http://www.associazionepraxis.it

Cmimi 30 Euro 

Per Regjistrimet ne këtë Workshop është e nevojshëme të kontaktoni;

Dr.ssa    Blerina Karaj    :   0674088520

Dr.ssa    Silva Ibrahimi  :  0695716368

http://www.facebook.com/albaniangestalt    

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )