Post

Visualizzazione dei post da Marzo, 2013

Workshop Crregullimet e Ankthit dhe Ataku Panik ne Tirane

Immagine
Trajnimi Autogjenik dhe çrregullimet e Ankthit 

Po ju prezantojme Workshopin e dyte  per Psikologë, Mjekë dhe Nxënës te Psikologjise ose te shkencave sociale.


 Është i vetmi që  eshte e licensuar nga Shoqata A.G.I. (Albanian Gestalt Institute) dhe Shoqata Ishtar Italia. Leshohet Certifikatë Trajnimi Italiane.
Trajnimi eshte rreth 12 ore dhe perfshin nje metodollogji interaktive dhe Praktike.Objektivi Trajnimit: Te Zoterosh Strumente Praktike  ne tekniken e Bioefedback dhe Trajnimit Autogjenik (J.Shultz).Diagnoze  sipas (DSM IV Tr)Zoterimi i  Teknikave per Cregullimet e Stresit, Ankthit,Panikut dhe Agorafobise.

Programi:

Moduli  Pare Qetesimi dhe Ekuilibri i sistemi nervor Simpatik dhe Parsimpatik.Paniku dhe Ankthi dhe Psikoterapia BihevjoristeTeknikat kunder stresit Meditacioni. H. Laborit dhe sistemi i ndalimit në VeprimSistemi A.B.C. A.Ellis dhe Desensibilizimi Sistematik (Wolpe)Si te punosh me  nje Klienti me  cregullime te  Ankthit dhe PanikutPergatitja dhe Settingu Terapeutik.Moduli d…