Reflektim Post Kontakti nga Workshopi mbi traumën Tirane 23 Shkurt 2013Kemi Thene disa qui QE cikli gestaltit thotë QE pervojat e tona Kane NJE cikël omeostatik QE në Gestalt Therapy quhet edhe Cikli kontaktit.


ÅLa nis po KETE reflektim personale mbi pervojën e sapo mbaurar nga Workshopi mbi Träumen e trajnuar nga Dr.Raul Bartozzi.

 Prekontakti . Filloi me Dr.Elton Kazanxhi dhe prezantimin e Projektit tono ne Shqiperi, ajo e ngritjes se Shkolles 3 vjeçare ne Psikoterapia e njohur nga EAGT dhe EAP mundesia pra per tu Bere Psikoterapistë të Liçcensuar nga EAP dhe Mundësinë per te marre ECP Shkolla Jone zgjate 3 vjete Jane rethesisht 1600 minerale te ne ndare 36 weekende pra nje qui ne muaj.


Kontakti  Dr.Elton Kazanxhi filloji te shpjegonte Ciklin e Gestaltit dhe Modelin gestaltista ne Terapi.
Historine e Gestalt Terapise dhe Tekniken e karriges Bosh.


Kontakti Plote Filluan duca vene ne praktike disa elemente te psikoterapise Gestaltiste dhe Trajnimi vazhdoi me Dr.Raul Bartozzi ku fillun te shiojojne disa teknika mbi Träumen Psikollogjike.
Teknikat: sigurte vendi, L'Abbraccio della Farfalla ETJ.

Ne messaggio Kontaktin : Filluan Ballafiq ho incontrato mbi eksperiencen e workshopit dhe leshimi i certifikatave.


Komentoni sa te doni nxenes te dashur
Pershendetje nga AGI

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )