Rivista Prezantimi Gestalt Therapy (Gestalterpisë)
Të dashur miq,po hap ketë post ne blogun tonë me gjithë qefin e një fëmije që sapo ka mbaruar  të lozë me një lodër të bukur dhe ka qef të ndajë këtë emocion me të tjerët,pra me ju.
A.G.I. (Albanian Gestalt Institute)  O. J. F. Organizatë jo fitim prurëse siç dihet është nje krijesë, një istitut në të cilën të gjithë studentët e psikollogjis dhe profesionistët e sektorit ( mjekët,psikiatrët,mësuesit,edukatorët) mund të marrin pjesë ne trajnimet e saj dhe munden edhe të  na ndihmojnë për rritjen e kësaj profesioni ne Shqipëri. (Urdhëri i psikologëve dhe rritja e saj si profesion).
Personalisht kam shumë dëshirë të jap kontributin tim me këtë vepër të vogël mbi prezantimin e Gestalterapisë (Gestalt Therapy).
Nuk është e lehtë për mua të shkruaja diçka ne gjuhën e nënës time sepse imigracioni 21 vjeçarë bën të veten. Ju kërkoj ndjesë për këtë shkrim dhe ju premotoj që më tej do të zhvillojë me tepër studimin dhe shkrimin në shqip.

Këtu poshtë keni linkun e rivistës tonë online

http://it.calameo.com/read/0019555411e8b062ca38b

Ju urojë nga zemra të gjithë të mirat

Respekte Elton Kazanxhi

Commenti

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )