Trajnimi Autogjenik dhe çrregullimet e Ankthit
                             Trajnimi Autogjenik dhe çrregullimet e Ankthit 

Po ju prezantojme Workshopin e dyte  per Psikologë, Mjekë dhe Nxënës te Psikologjise ose te shkencave sociale.

 Është i vetmi që  eshte e licensuar nga Shoqata A.G.I. (Albanian Gestalt Institute) dhe Shoqata Ishtar Italia. Leshohet Certifikatë Trajnimi.
Trajnimi eshte rreth 12 ore dhe perfshin nje metodollogji interaktive dhe Praktike.Objektivi Trajnimit:
 • Te Zoterosh Strumente Praktike  ne tekniken e Bioefedback dhe Trajnimit Autogjenik (J.Shultz).
 • Diagnoze  sipas (DSM IV Tr)
 • Zoterimi i  Teknikave per Cregullimet e Stresit, Ankthit,Panikut dhe Agorafobise.


Programi:


Moduli  Pare
 • Qetesimi dhe Ekuilibri i sistemi nervor Simpatik dhe Parsimpatik.
 • Paniku dhe Ankthi dhe Psikoterapia Bihevjoriste
 • Teknikat kunder stresit Meditacioni.
 •  H. Laborit dhe sistemi i ndalimit në Veprim
 • Sistemi A.B.C. A.Ellis dhe Desensibilizimi Sistematik (Wolpe)
 • Si te punosh me  nje Klienti me  cregullime te  Ankthit dhe Panikut
 • Pergatitja dhe Settingu Terapeutik.
Moduli dyte 
Ushtrimet Baze Sipas (J.Shultz)
 • Psikoterapia Trupore "Gestalt Therapy" (Autorët W.Reich,A.Lowen. F.Perls)
 • Trajnimi Autogjenik
 • Rëndesia"
 • Ngrohtësia
 • Frymëmarrja
 • Plexi Diellor
 • Balli dhe fyryra e  Fresket
 • Koka e lehtë

Trajnimi do te Zhvillohet në qoftë se Do të Arrihet Numri i Pjesmarresve minimale 20 persona/nxenes.Kursi do te zhvillohet ne daten 5 dhe  6 prill 2013


Trainer ne Workshop
Dr.Elton Kazanxhi 
Psikologë liçenusar  nga Urdhëri i Psikologëve Marche Italy, dhe Specializues ne Psikoterapin e Gestalt-it ne Milano, Vicepresidente e Associazione ISHTAR,President Institutit  A.G.I.
Web:http://www.terapiapsicosomatica.com/

Dr.Chiara Pagnanelli
Psicologa Psicoterapeuta
Cognitiva Comportamentale
Presidente Della Associazione Praxis Italy
http://www.associazionepraxis.it

Cmimi 30 Euro 

Per Regjistrimet ne këtë Workshop është e nevojshëme të kontaktoni;

Dr.ssa    Blerina Karaj    :   0674088520

Dr.ssa    Silva Ibrahimi  :  0695716368

http://www.facebook.com/albaniangestalt      

Commenti

 1. Data e fundit per tu regjistruar ne kete workshop eshte 20 tetori.

  RispondiElimina
 2. this is great blog..we all have different kinds of anxiety to overcome this anxiety we need to overcome this one..we need to relax ourselves and we need to be mediate just to take away the stress that we have

  RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Revolucioni EMDR ndrysho jeten tende hap mbas hapi (Libri pare ne gjuhen Shqipe)

Belbezimi,Cluttering,Mutismi selektiv Workshop 9-10 Dhjetor Tirane ( Dr. Mario D'Amborsio )